Vladimír Ostádal

Detail služby

Malířské práce

Naší specializací jsou profesionální malířské práce. Důkladně přichystáme zdi k realizaci, opravíme nedokonalosti jako jsou díry, rýhy či mastné fleky. Malujeme tradičními i neobvyklými technikami. Pomůžeme vám s perfektním sladěním barev, které si můžete vybrat ze vzorníku, případně jsme schopni je namíchat i na místě. Pokud stále váháte, rádi vám pomůžeme s výběrem barvy s ohledem na účel prostoru.

Problém pro nás nejsou ani staré tapety. Postaráme se o precizní stržení, aby nedošlo ke znehodnocení zdi a pustíme se do malování! Malujeme obytné i komerční prostory, nebytové objekty a rodinné domy. Vymalujeme schodiště, chodby, sklepy i podkroví.

Realizujeme také protiplísňové či penetrační nátěry. V nabídce máme i omyvatelné vnitřní či venkovní malby. Na prvním místě je pro nás kvalita, funkčnost a trvanlivost, a proto používáme pouze osvědčené malířské barvy.

Naše služby zahrnují i oškrábání starých maleb či stržení tapet, izolace, rozmývání mastných stěn, přebroušení omítek… Samozřejmostí jsou přípravné i úklidové práce, na jejichž rozsahu se s vámi předem domluvíme.